• Головна
  • Україна
  • У Хмельницькому троє злочинців залякували та вимагали гроші в місцевих мешканців

У Хмельницькому троє злочинців залякували та вимагали гроші в місцевих мешканців

У Хмельницькому троє злочинців залякували та вимагали гроші в місцевих мешканців
Фото: Національна поліція України

Під час обшуків житла злочинців правоохоронці знайшли зброю, наркотики та понад 640 тис. грн

У Хмельницькому троє злочинців залякували місцевих мешканців та вимагали з них вигадані борги. Також рекетири змушували людей платити за те, щоб вони їх не тривожили. Затримати одного з учасників банди вдалося під час передачі йому чергового боргу, повідомила пресслужба Національної поліції України у середу, 24 січня.

За даними правоохоронців, троє мешканців Хмельницького неодноразово залякували містян та вимагали, щоб вони повертали вигадані злочинцями борги. Також зловмисники змушували деяких хмельничан щомісяця платити їм певну суму грошей, і обіцяли, що тоді не будуть їх чіпати. У поліції зазначають, що всі троє злочинців мають “чималий кримінальний досвід”.

Затримати одного з учасників угруповання працівникам поліції вдалося під час передачі йому чергового вигаданого боргу. Йому та його двом спільникам повідомили про підозру у вимаганні. Під час обшуку помешкання, де проживали рекетири, правоохоронці виявили чорнові записи, понад 640 тис. грн, пістолет, набої, а також наркотики. Злочинцям загрожує від семи до дванадцяти років ув’язнення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності