Четверо озброєних злочинців викрали чоловіка на заправці біля Львова

Четверо озброєних злочинців викрали чоловіка на заправці біля Львова
Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

Троє з викрадачів виявилися підлітками віком від 16 до 19 років

На Львівщині четверо злочинців викрали 26-річного чоловіка через вигаданий борг. Вони підстерегли потерпілого на заправці, побили та, погрожуючи зброєю, змусили сісти з ними в машину. Правоохоронці затримали злочинців та звільнили заручника невдовзі після викрадення, повідомила пресслужба поліції Львівської області у четвер, 11 січня.

За даними правоохоронців, викрадення сталося у середу, 10 січня, близько 20:00. На одній із заправок неподалік Львова четверо злочинців напали на чоловіка. Вони побили його, а потім, погрожуючи пістолетом, змусили сісти з ними в машину марки Mazda та повезли його в невідомому напрямку.

Машину почала переслідувати поліція, і невдовзі зловмисників вдалося затримати. Викрадачами виявилися троє підлітків — 19-річний мешканець Львівського району та двоє львів’ян віком 16 та 18 років. Четвертим злочинцем був 27-річний житель Стрийщини.

Після розмови з потерпілим та нападниками виявилося, що 26-річного мешканця Яворівського району викрали через вигаданий борг. “Нападники вимагали у нього повернути вигаданий борг сумою 2,5 тис. доларів, а у випадку, якщо чоловік відмовиться, йому погрожували фізичною розправою”, — розповіли в поліції.

Усіх викрадачів затримали. Під час арешту у них вилучили пневматичний пістолет, яким вони погрожували потерпілому. Зброю направили на експертизу. За незаконне позбавлення волі людини викрадачам загрожує до 12 років ув’язнення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності