Троє мешканців Львівщини викрали чоловіка з власної квартири

Троє мешканців Львівщини викрали чоловіка з власної квартири

Зловмисники везли потерпілого у “реабілітаційний центр”

Троє зловмисників з Львівщини зайшли викрали львів’янина з власного помешкання. Вони силою змусили його сісти з ними в авто, та збиралися відвезти його до “реабілітаційного центру“. Викрадачів на шляху зупинили патрульні та звільнили потерпілого, а зловмисників затримали, повідомили в пресслужбі поліції Львівської області у середу, 20 грудня.

За даними правоохоронців викрадення сталося 19 грудня. Троє чоловіків — 30-річний львів’янин, 32-річний мешканець Хирова та 33-річний житель Рави-Руської, — зайшли до квартири потерпілого в одному з будинків на вулиці Левицького у Львові. Викрадачі змусили чоловіка піти з ними та сісти в машину. При цьому вони не тільки погрожували йому, а й застосовували до нього фізичну силу. Відомо, що зловмисники мали відвезти львів’янина у так званий “реабілітаційний центр“.

Коли троє злочинців разом з потерпілим їхали містом в автомобілі Skoda, їх зупинили патрульні. Правоохоронці звільнили потерпілого чоловіка, а викрадачів затримали. Під час обшуку у них виявили велику суму готівки.

Зловмисникам повідомили про підозру у викраденні людини. Досудове розслідування триває, попередньо викрадачам загрожує до п’яти років обмеження або ж позбавлення волі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності