У Львові за спробу вбивства пенсіонерки затримали двох розбійників

У Львові за спробу вбивства пенсіонерки затримали двох розбійників

Одному з нападників загрожує довічне ув’язнення

У вівторок, 10 жовтня правоохоронці затримали двох мешканців Закарпатської області, які пограбували та намагалися вбити 78-річну львів’янку. Про це повідомила поліція Львівської області.

За даними правоохоронців, замах на пенсіонерку стався на вулиці Під Голоском у Львові 9 жовтня, близько 20:00. Двоє мешканців Закарпатської області віком 30 та 43 років напали на жінку, коли та поверталася з дачі додому. Один зі зловмисників кілька разів вдарив львів’янку по голові металевою арматурою, від чого вона втратила свідомість. Після цього зловмисники відібрали у постраждалої сумку з продуктами, гроші — 700 грн, — і втекли. 

Непритомну жінку знайшли перехожі та викликали швидку. Лікарі діагностували у неї відкриту черепно-мозкову травму та повідомили про постраждалу поліції.

Розбійників вдалося розшукати завдяки записам з камер відеоспостереження. Їх затримали та повідомили про підозру в замахові на вбивство та розбої. Наразі злочинці перебувають під вартою. 30-річному закарпатцю, який наніс пенсіонерці численні травми голови, загрожує довічне позбавлення волі з конфіскацією майна, а 40-річному — до 15 років в’язниці з конфіскацією.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності