Нардеп Дубінський заявив, що його побили у СІЗО

Фото: Стас Юрченко, Ґрати

За словами адвоката, у Дубінського численні синці та підозра на перелом ребра

У суботу, 2 грудня, народний депутат Олександр Дубінський, якого підозрюють у державній зраді, заявив, що його побили у Київському СІЗО. У поліції підтвердили цю інформацію та заявили, що на місце виїхала слідчо-оперативна група. Про це повідомило “Суспільне”.

Адвокат Дубінського Руслан Гладкий заявив, що у нардепа численні синці та підозра на перелом ребра. Також за його словами, Дубінського одночасно били п’ять-шість людей. Побиття відбулось у темряві, тому наразі невідомо, хто це зробив.

"Допомогу ту, яку ми просимо на сьогоднішній день надати, ніхто нам не надав. приїхала швидка допомога, поміряла сатурацію, температуру, і тиск, тиск підвищений, серцебиття — більша кількість ударів ніж дозволено, лікар підтвердила. Стан, який у нього наразі, він дуже поганий", — сказав адвокат Дубінського.

Поліція підтвердила інформацію про побиття нардепа, наразі до СІЗО виїхала слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, у серпні прокуратура повідомила про підозру Дубінському — за даними слідства, він підробив документи для виїзду за кордон. Окрім того, нещодавно нардепу повідомили про ще одну підозру за організацію схеми для виїзду за кордон військовозобов’язаних. 6 листопада Дубінському у суді призначили цілодобовий домашній арешт із носінням електронного браслета. Печерський суд Києва 10 листопада арештував 21 квартиру та 15 автомобілів Дубінського.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності