• Головна
  • Україна
  • Нардепу Олександру Дубінському вручили протокол про корупцію

Нардепу Олександру Дубінському вручили протокол про корупцію

Нардепу Олександру Дубінському вручили протокол про корупцію

Дубінський хотів отримати дозвіл на виїзд за кордон, зловживаючи депутатським статусом

НАЗК вручило чинному народному депутату Олександру Дубінському протокол про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією. Протокол вручили за матеріалами ДБР. Про це повідомили у Державному бюро розслідувань у середу, 8 листопада.

За даними правоохоронців, у серпні та жовтні 2023 року Дубінський звернувся до Міністерства охорони здоров’я України та до Державного бюро розслідувань з депутатськими зверненнями, які становили його приватний інтерес.

Зокрема, у своїх зверненнях він цікавився розглядом питання щодо видачі йому дозволу на виїзд за кордон. Також Дубінський намагався тиснути на слідство, вимагаючи перевірити керівництво правоохоронних органів, які розслідують пов'язані з ним кримінальні провадження.

Своїми діями депутат Олександр Дубінський порушив вимоги п. 3 ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції» (не вчиняти та не приймати рішень в умовах реального конфлікту інтересів).

Нагадаємо, нещодавно Дубінському повідомили про підозру. За даними слідства він організував схему для виїзду за кордон військовозобов’язаних. 6 листопада Дубінському у суді призначили цілодобовий домашній арешт із носінням електронного браслета.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності