• Головна
  • Україна
  • На кордоні з Польщею 28 листопада не працюватиме один із пунктів пропуску

На кордоні з Польщею 28 листопада не працюватиме один із пунктів пропуску

Фото: Польська прикордонна служба

Пункт пропуску «Угринів-Долгобичув» у вівторок не працюватиме з 10 по 17 годину

У вівторок, 28 листопада, на кордоні із Польщею не працюватиме пункт пропуску «Угринів-Долгобичув» — на польській стороні проходитимуть ремонтні роботи. Про це повідомила Львівська митниця 27 листопада.

На пункті пропуску під час ремонту тимчасово вимикатимуть світло. Згідно з інформацією митниці, пункт пропуску не працюватиме з 10 по 17 годину.

«У зв’язку із проведенням ремонтних робіт польською стороною, 28.11.2023 у міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Угринів»-Долгобичув» буде тимчасове відключення світла у періоди робочого часу: з 10 години упродовж трьох наступних годин; 1 година перерви; з 14 години упродовж трьох годин», — повідомили у Львівській митниці.

Нагадаємо, у понеділок, 6 листопада, польські перевізникипомер рух вантажного транспорту на українсько-польському кордоні. 11 листопада перед пунктом пропуску “Дорогуськ – Ягодин” у вантажівці помер український водій, який планував перетнути кордон. Вночі 23 листопада ще один український водій помер на кордоні у Польщі. 23 листопада польські перевізники також почали блокувати вантажівки в пункті пропуску «Медика – Шегині».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності