• Головна
  • Україна
  • На кордоні польські перевізники заблокували ще один пункт пропуску

На кордоні польські перевізники заблокували ще один пункт пропуску

Фото з відкритих джерел

Наразі на пункті пропуску "Медика-Шегині" ускладнено рух вантажного транспорту

Польські перевізники почали блокувати ще один пункт пропуску — “Медика-Шегині”. Блокування вантажного транспорту розпочалося вранці 23 листопада на польському ПП “Медика”. Про це повідомили у ДПСУ.

Наразі можливе ускладнення руху як на виїзд, так і на в’їзд до Польщі. У ДПСУ додали, що блокування руху може тривати з 23 по 26 листопада. Водночас перешкоджання руху автобусам та легкового транспорту не передбачають.

Держприкордонслужба у коментарі "Громадському" зазначила, що наразі заблокованими для проїзду вантажівок є всі чотири пункти пропуску на кордоні з Польщею. На напрямку “Медика-Шегині” на в’їзд до України очікують близько 1 400 вантажівок. На інших трьох напрямках станом на ранок 23 листопада на в’їзд в Україну чекають 2 600 вантажівок.

Нагадаємо, у понеділок, 6 листопада, польські перевізники заблокували рух вантажного транспорту на українсько-польському кордоні. 11 листопада, перед пунктом пропуску “Дорогуськ – Ягодин” у вантажівці помер український водій, який планував перетнути кордон. Вночі 23 листопада ще один український водій помер на кордоні у Польщі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності