• Головна
  • Україна
  • На Львівщині херсонець віз через кордон взуття UGG під виглядом тактичного взуття для благодійного фонду

На Львівщині херсонець віз через кордон взуття UGG під виглядом тактичного взуття для благодійного фонду

Фото: Львівська митниця

Водій намагався перевезти комерційний товар на 350 тис. грн під виглядом гуманітарної допомоги

На кордоні з Польщею прикордонна служба викрила чоловіка, який намагався ввезти незадекларований товар під виглядом гуманітарної допомоги. Скориставшись реквізитами благодійного фонду, водій намагався перевезти комерційний товар на 350 тис. грн. Про це повідомила Львівська митниця у середу, 22 листопада.

Як розповіли митники, 52-річний херсонець прямував з Польщі в Україну мікроавтобусом Renault через пункт пропуску «Краківець». Під час проходження митного контролю водій вказав у декларації, що перевозить гуманітарну допомогу для одного із благодійних фондів Чернівців: тактичне взуття та засоби гігієни, вагою 150 кг.

За даними прикордонників, фонд дійсно очікував партію тактичного взуття. Однак під час перевірки вантажу оглядова група виявила 75 пар жіночого взуття марки UGG та 120 флаконів дезінфікуючого гелю L' Oreal Paris.

Працівники митниці склали адміністративний протокол за фактом незаконного переміщення товарів через митний кордон України. Псевдоблагодійнику загрожує штраф у розмірі 100% вартості незаконно перевезених товарів та їхня конфіскація. Вартість товару встановлюється.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності