• Головна
  • Новини Львівщини
  • На кордоні затримали три елітні автомобілі, які хотіли ввезти в Україну під виглядом гуманітарної допомоги

На кордоні затримали три елітні автомобілі, які хотіли ввезти в Україну під виглядом гуманітарної допомоги

На кордоні затримали три елітні автомобілі, які хотіли ввезти в Україну під виглядом гуманітарної допомоги

Порушники перевозили BMW X5, а також Audi Q7 та Porsche Cayenne

Львівські прикордонники затримали двох мешканців Рівного, які намагалися завезти з Польщі три елітні авто вартістю близько 700 тис. грн, як гуманітарну допомогу. Про це написала пресслужба Західного регіонального управління Держприкордонслужби України у четвер, 19 жовтня.

У повідомленні йдеться, що 51-річний та 20-річний мешканці Рівного прибули на пункт пропуску «Грушів» з різницею в годину. Порушники приїхали на вантажівках з платформами для транспортування автомобілів, та везли три машини: BMW X5 2013 року випуску та Audi Q7 й Porsche Cayenne 2017 року. Загальна вартість трьох автомобілів близько 700 тис. грн. 

Для проходження митного контролю рівняни стали на «червоний коридор», та надали документи, де авто були задекларовані, як гуманітарна допомога для одного з київських благодійних фондів. Щоб перевірити це, митники зв’язалися зі вказаною організацією. У благодійному фонді запевнили, що не очікують на таку гуманітарну допомогу і нічого не знають про чоловіків, які їх переправляють. 

У мешканців Рівного автомобілі вилучили та склали на них протоколи за порушення митних правил. Також порушникам загрожує 700 тис. грн штрафу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності