Мешканець Волині намагався ввезти будматеріали на 1,5 млн грн під виглядом гуманітарки

Мешканець Волині намагався ввезти будматеріали на 1,5 млн грн під виглядом гуманітарки

Порушник задекларував вантаж як допомогу для релігійної організації

Працівники пропускного пункту «Угринів - Долгобичув» затримали 35-річного жителя Волинської області, який намагався перевезти вантаж вартістю 1,5 млн гривень за підробними документами. Про це Львівська митниця написала на своїй сторінці у Facebook у середу, 4 жовтня.

Згідно з повідомленням, порушник перевозив будівельні матеріали під виглядом гуманітарної допомоги для однієї з релігійних організацій, проте вантаж не відповідав декларації. Крім того, документи, виявлені серед особистих речей водія, підтверджували, що ці товари експортувала польська фірма на адресу українського приватного підприємства.

«Для перевірки законності переміщення вантажу львівські митники звернулися до польської фірми, зазначеної у документах. Відтак, польські експортери підтвердили, що товар перевозився на адресу фірми, що в Житомирській області» — сказали у Львівській митниці.

Серед товару, вагою 2.8 тонни й вартістю 1,5 млн грн, були: будівельна піна, епоксидна смола, скловолокно, затверджувач та інші будматеріали.

За порушення у мешканця Волині конфіскували товар та оштрафують на 100% вартості товару.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності