• Головна
  • Світ
  • Просили не шуміти у дворі: чоловік застрілив п’ятьох сусідів, які зробили йому зауваження

Просили не шуміти у дворі: чоловік застрілив п’ятьох сусідів, які зробили йому зауваження

Просили не шуміти у дворі: чоловік застрілив п’ятьох сусідів, які зробили йому зауваження

Загалом під час нападу в будинку було 10 людей

У США в штаті Техас чоловік застрелив п'ятьох сусідів, зокрема 8-річного хлопчика. Він зробив це після того, як вони попросили зловмисника припинити стріляти з напівавтоматичної гвинтівки у його дворі.

Про це пише Reuters.

Наразі поліція досі шукає 38-річного Франсіско Оропезу, який 28 квітня стріляв у будинку сусідів, повідомив шериф Грег Каперс. Правоохоронці знайшли покинутий мобільний телефон й деякий викинутий одяг у зоні пошуку.

«Ми шукаємо за допомогою собак і людей на конях, а також безпілотників у повітрі», — сказав шериф.

За його словами, всі жертви були розстріляні в голову «майже в стилі страти». Зазначається, що всі загиблі були з Гондурасу.

Загалом під час нападу в будинку було 10 людей, п'ятеро з яких вижили. Вважається, що всі вони жили в будинку, але не були членами однієї сім'ї.

Все почалося з того, що підозрюваний вийшов зі свого будинку 28 квітня ввечері та почав стріляти у своєму дворі.

«Жертви підійшли до паркану й сказали: «Гей, не могли б ви не стріляти у дворі. У нас є маленька дитина, яка намагається заснути», — розповів шериф.

Водночас підозрюваний, який був напідпитку, відповів: «Я буду робити що хочу у своєму дворі». Згодом камера дверного дзвінка в будинку, де сталася стрілянина, зафіксувала, як чоловік прийшов до сусідів зі своєю гвинтівкою.

Нагадаємо, у Кенії судитимуть лідера християнської секти Good News International Church. Пастор закликав вірян голодувати, щоб «зустрітися з Ісусом».

Новини світу

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності