• Головна
  • Релігія
  • Обіцяв вірянам «зустріч з Ісусом»: пастор заморив голодом десятки жінок та дітей

Обіцяв вірянам «зустріч з Ісусом»: пастор заморив голодом десятки жінок та дітей

Обіцяв вірянам «зустріч з Ісусом»: пастор заморив голодом десятки жінок та дітей

Загалом під час розслідування правоохоронці ексгумували 21 тіло людини поблизу кенійського міста Малінд

У Кенії судитимуть лідера християнської секти Good News International Church. Пастор закликав вірян голодувати, щоб «зустрітися з Ісусом».

Про це пише BBC.

Проповідника заарештували 15 квітня після того, як було виявлено чотири тіла людей, які, ймовірно, померли від голоду.

Як з'ясували слідчі, лідер секти Пола Маккензі Нтенге переконував вірян, що можна зустрітися з Ісусом, померши з голоду. Водночас перш ніж наказувати людям постити, він хрестив їх у ставках.

Загалом під час розслідування правоохоронці ексгумували 21 тіло людини поблизу міста Малінд. У поліції зазначили, що серед жертв є чимало дітей. Зокрема, в одній із могил знайшли тіла п’ятьох членів однієї родини – трьох дітей та їхніх батьків.

Водночас у поліції додали, що багато послідовників пастора через релігійні переконання відмовляються співпрацювати з правоохоронцями й ховаються від них.

Наразі проповідник перебуває під вартою до суду. Свою вину чоловік заперечує й каже, що закрив свою церкву ще у 2019 році.

Нагадаємо, на Житомирщині вірянка УПЦ МП понівечила стійку пам’яті за загиблими дітьми у кривавій війні, яку розпочала Росія. Ймовірно, стійка пам’яті була організована поблизу Свято-Миколаївської церкви МП.

Релігія

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності