• Головна
  • Світ
  • У Польщі українець вистрибнув з вікна лікарні: наступного дня його знайшли мертвим

У Польщі українець вистрибнув з вікна лікарні: наступного дня його знайшли мертвим

Трагічний інцидент стався в Університетській лікарні (Szpitalu Uniwersyteckim) в Зеленій Гурі у Польщі

У Польщі у ніч на 21 березня з лікарні утік 40-річний чоловік, який був там на лікуванні. Ймовірно, він вистрибнув через вікно. Його тіло без ознак життя знайшли неподалік лікарні наступного дня.

Про це пише ukrayina.pl, посилаючись на lubuskie24.pl.

Трагічний інцидент стався в Університетській лікарні (Szpitalu Uniwersyteckim) в Зеленій Гурі у Польщі.

У вівторок, 21 березня, о 3:20 ночі він все ще перебував у кімнаті разом з іншими пацієнтами.

Проте, через кількадесят хвилин медсестра, яка прийшла провести чергову маніпуляцію пацієнту, побачила, що чоловіка вже немає.

Працівники лікарні спочатку самостійно обшукали медзаклад та перевірили камери. Відеозапис підтвердив, що чоловік не виходив з кімнати. Це означало, що він міг вистрибнути з вікна на дах і таким чином втекти з лікарні.

Про інцидент повідомили Головне управління муніципальної поліції в Зеленій Гурі. Поліцейські розпочали пошуки чоловіка. У вівторок, 21 березня, вранці на вул. Святої Кінги, тіло розшукуваного знайшли в глухому кутку.

На місце прибули прокурор та швидка допомога. Через відсутність слідів, що вказують на причетність до смерті третіх осіб, прокурор утримався від проведення розтину.

Нагадаємо, 19-річну полячку за напад на українку можуть засудити на довічне ув’язнення. 19-річна дівчина підійшла до автомобіля, відкрила двері зі сторони пасажирського сидіння та накинулася на українку з ножем. Між жінками виникла бійка, під час якої 19-річна дівчина поранила жінку в ногу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності