Українка стала жертвою серійного вбивці у Польщі

Українка стала жертвою серійного вбивці у Польщі

Спіймати його вдалося завдяки резонансу, який отримало вбивство Українки

Наприкінці січня у Польщі виявили мертвою 49-річну Надію Яремчук з України. За підозрою у злочині затримали 25-річного поляка, 

Про це пише ukrayina.pl, посилаючись на «33-й канал».

Донька загиблої, Ольга Яремчук розповіла, що її мати вирушила до Польщі на заробітки. Сім’я живе в селищі міського типу Ружин у Житомирській області.

У Польщі українка працювала в невеликому містечку Соколув-Підляський поблизу Варшави. 18 січня Надія вирушила на нічну зміну, але на вулиці на неї напав зловмисник, який вдарив її по голові, потім пограбував і втік.

Жінка впала, стікаючи кров’ю. Її тіло пролежало всю ніч під дощем. Вранці очевидці виявили мертве тіло і викликали поліцію, яка згодом затримала нападника.

Ним виявився 25-річний серійний вбивця, громадянин Польщі. У його особистих речах знайшли сумку з інструментами для домашнього господарства, які були в крові його жертв.

«Молотком він і вбив мою маму. Як пояснила поліція, чоловік їхав за нею. Потім просто вийшов з машини, вбив, забрав сумку, сів у машину і поїхав далі. Страшно уявити, скількох людей він вже вбив. Виявилося, що це серійний вбивця. Не шкодував нікого. Вистежував свою жертву, а потім вбивав, тому що йому так подобалося», – розповіла донька загиблої.

«Підозрюваний поляк не вживав алкоголь або наркотики. Його батьки навіть не здогадувалися, що їхній порядний на вигляд син здатний на таку жорстокість», - пише видання.

За словами Ольги, маніяк для кожного свого злочину використовував нове знаряддя вбивства і професійно «замітав сліди». Спіймати його вдалося завдяки резонансу, який отримало вбивство Українки.

Нагадаємо, у Польщі уже висунули обвинувачення палієві, який 3 березня підпалив автомобіль швидкої допомоги, призначений для України.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності