• Головна
  • Спорт
  • 32-річний ветеран зі Львова здобув “золото” на Air Force and Marine Corps Trials у США

32-річний ветеран зі Львова здобув “золото” на Air Force and Marine Corps Trials у США

Олександр Катаула у складі збірної України виборов дві медалі

Олександр Катаула також виборов срібну медаль в індивідуальній стрільбі з лука

Ветеран зі Львова Олександр Катаула у складі збірної України виборов золоту медаль у командній стрільбі з лука на змаганнях Air Force and Marine Corps Trials 2024 у США. Також військовослужбовець разом із командою виграв “срібло” в індивідуальній стрільбі з лука. Олександр Катаула виборов нагороди на п’ятий день змагань, 12 березня. Про це LVIV.MEDIA повідомив фонд “Повернись живим” у середу, 13 березня.

Ветеран отримав поранення під час боїв за Попасну

Чоловік у 2022 році воював на Луганщині, де під час боїв за Попасну отримав складне поранення і втратив ліву ногу. “Шлях для відновлення ветеран знайшов, зокрема, в адаптивних видах спорту, аби тепер власним прикладом доводити, що сила духу може бути сильнішою за обставини”, — йдеться у пресрелізі фонду.

Українська збірна щодня здобуває нагороди на змаганнях у США

Змагання Air Force and Marine Corps Trials 2024 відбуваються на військовій базі Повітряних сил США у Лас-Вегасі. Збірна України виборює нагороди з першого дня змагань:

  • у перший день Україна здобула 6 медалей з паверліфтингу
  • у другий день 43-річний ветеран із Маріуполя Сергій Дубов виборов золоту медаль із велоспорту
  • у третій день українська збірна здобула 27 медалей з плавання
  • у четвертий день 32-річний військовослужбовець ЗСУ з Дніпропетровщини Олександр Недашковський у складі збірної здобув золоту медаль з кульової стрільби.

Нагадаємо, ще один військовослужбовець з Львівщини Юрій Брель у складі української команди з волейболу сидячи виборов золоту медаль на змаганнях Force Trials 2024 у США. У фіналі турніру збірна України обіграла команду Грузії. Також Юрій Брель брав участь у змаганнях із плавання на дистанцію 50 метрів брасом і на спині, де здобув срібну та бронзову медалі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності