Як взяти участь у Радіодиктанті національної єдності

Як взяти участь у Радіодиктанті національної єдності

Радіодиктант відбудеться завтра, о 10:00

Уже завтра, 9 листопада, о 10:00 відбудеться Радіодиктант національної єдності, присвячений Дню української мови та писемності. Щороку тисячі українців беруть участь у флешмобі й приєднуються до події по всьому світу.

Автором тексту та читцем цьогорічного Радіодиктанту буде український письменник Юрій Андрухович.

Флешмоб укотре виходить за межі суто радіоформату, й транслюватиметься на телеканалах та діджитал-платформах Суспільного.

Як взяти участь

Спецефір "Суспільної студії" транслюватиметься на загальнонаціональному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, регіональних суспільних мовниках, ютуб-каналі UA: ПЕРШИЙ та на фейсбук-сторінках Суспільного мовлення, UA: ПЕРШИЙ та регіональних філій Суспільного. І традиційно Радіодиктант звучатиме по всій країні на хвилях Українського радіо та Радіо Культура (також на ютуб-каналі та фейсбук-сторінках Українське радіо та Радіо Культура).

Ефір розпочнеться о 10:00, диктант — о 10:30.

Після написання диктанту учасники флешмобу можуть надіслати свою роботу офлайн чи онлайн. Для цього у них буде рівно доба.

Текст диктанту оприлюднять на сайті Українського радіо 11 листопада об 11:00.

Офлайн: надіслати паперовий лист за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001. Гриф дати надсилання має бути не пізніше 10 листопада.Онлайн: фото чи скан тексту відправити на електронну пошту [email protected] протягом 24 годин. Або ж через електронну форму, яка з'явиться на сайті ukr.radio 9 листопада.

Усі надіслані роботи перевірить спеціальна фахова комісія. Роботи, написані без помилок, отримають подарунки від партнерів проєкту. Результати оголосять упродовж 1–2 місяців, залежно від кількості отриманих листів.

Ініціативи

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності