У Львові підлітків кличуть до дорадчої ради при ЛМР, щоб захищати інтереси дітей

У Львові підлітків кличуть до дорадчої ради при ЛМР, щоб захищати інтереси дітей

Претендентам має бути не більше 18-ти років

Підлітків, які хочуть впливати на життя львівської молоді та допомагати в її розвитку, запрошують до Дитячої дорадчої ради при Львівській міській раді.

Про це повідомляють на сайті Львівської міської ради.

"До складу Дитячої дорадчої ради можуть подавати заявки неповнолітні мешканці Львова віком до 18-ти років, які представляють різні категорії дітей у місті: учнівське самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів, учнівське самоврядування професійно-технічних навчальних закладів, представники вразливих груп дітей, дитячих громадських організацій тощо", — йдеться у повідомленні.

Підлітки, які мають бажання брати участь у діяльності молодіжної сфери Львова, створювати та проводити проєкти для дітей, можуть подавати свої кандидатури до 4 жовтня. Для цього необхідно заповнити електронну форму за посиланням та подати таку інформацію:

  1. коротку біографічну довідку (до 1000 знаків), яка містить дані про рік народження, місце навчання, назву громадської або іншої організації (ініціативи) чи установи (при наявності), яку представляє особа, фотографію претендента, тощо;
  2. письмову роботу на тему: "Яким має бути Львів для дітей" (до 1000 знаків);
  3. рекомендаційний лист із місця навчання претендента або від голови організації, яку він представлятиме. Рекомендаційний лист потрібно надіслати у сканованому вигляді з підписом та печаткою. Звертаємо увагу, що одна організація може делегувати до складу Дитячої дорадчої ради лише одного претендента.

"Претенденти, які не подали зазначені у пунктах 1-3 документи або подали їх не у повному обсязі, до участі у співбесіді не допускаються", — йдеться у повідомленні.

Протягом 10 днів з моменту завершення терміну подання заяв претендентами відбудеться співбесіда з кандидатами. Запрошення на співбесіду надійде на електронну адресу, вказану у заявці претендента.

Інформацію про претендентів, які пройшли відбір, оприлюднять на сайті міської ради та на сторінці Дитячої дорадчої ради у Facebook.

За додатковою інформацією можна телефонувати в управління "Служба у справах дітей" Львівської міської ради за тел.: 297-58-83.

Довідково:Дитяча дорадча рада при Львівській міській раді — це постійно діючий, міжгалузевий, консультативно-дорадчий орган, що діє з метою захисту прав та інтересів дітей, врахування їх думки та безпосереднього залучення дітей до прийняття рішень в органах місцевого самоврядування, що стосуються дітей.

Нагадаємо, Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр запрошує 17 та 18 вересня малечу разом із батьками на День відкритих дверей. Також 18 вересня у Львові пройде щорічний фестиваль “Територія дитячого дозвілля”.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності