Сайт для пошуку житла для ВПО “Прихисток“ отримав оновлення: що змінилось

Сайт для пошуку житла для ВПО “Прихисток“ отримав оновлення: що змінилось?

На сайті оновився кабінет користувача, система пошуку, а також він став більш доступним

Найбільший в Україні сервіс з пошуку безкоштовного житла для ВПО “Прихисток“, отримав масштабне оновлення. Окрім нових функцій та оновлення старих, сайт також зробили більш доступним для людей з вадами зору. Про оновлення сервісу повідомили журналісти ZhitomirNEWS.com, у четвер, 20 червня.

Посилення захисту та нові функції

Перш за все, на сайт “Прихисток“ додали двофакторну систему аутентифікації, що зробить його більш безпечним для користувачів та допоможе захистити їхні дані. Також тепер на сервісі є спеціальний режим, який робить його доступним для людей із вадами зору. Інші зміни після оновлення на сайті:

  • Новий кабінет користувача “Прихистку”. Розробники додали можливість писати повідомлення у кабінеті користувача, а також розпочинати чат безпосередньо під оголошенням, не обмінюючись номерами мобільного телефону. Також користувачі зможуть створювати у себе в кабінеті підбірку з улюблених варіантів житла.
  • Нова система пошуку. До системи пошуку на сайті додали автозаповнення та функцію фільтрування за відстанню для пошуку житла в конкретній громаді чи районі.
  • Підписка на пошук житла. Відтепер користувачі зможуть створити у своєму кабінеті підписку на пошук житла у певному регіоні, та отримувати сповіщення на електронну пошту, коли з’являться відповідні оголошення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності