• Головна
  • Росія
  • Контролюватимуть, щоб не втікали резервісти: ФСБ відправила військових на кордон з Грузією

Контролюватимуть, щоб не втікали резервісти: ФСБ відправила військових на кордон з Грузією

Контролюватимуть, щоб не втікали резервісти: ФСБ відправила військових на кордон з Грузією

Російські військові будуть слідкувати за ситуацією на кордоні з Грузією. Так, ФСБ росії повідомила про виїзд бронетранспортера до прикордонного пункту на кордоні з Грузією.

Про це повідомляє РБК з посиланням на прикордонний пункт у Північній Осетії.

На кордоні з Грузією російські військові стежитимуть за тим, щоб резервісти не виїхали за кордон нібито "без оформлення прикордонних формальностей".

"БТР туди рухається, але він рухається не для виставлення блокпосту, це, грубо кажучи, резерв на всякий непередбачений випадок, якщо резервісти захочуть прорвати пункт пропуску та без оформлення будь-яких прикордонних формальностей покинути країну", — йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що жодних блокпостів виставлятися не буде, КПП працює у штатному режимі, а ніяких обмежень щодо виїзду громадян чоловічої статі призовного віку не вводили.

Нагадаємо, 21 вересня президент рф владімір путін оголосив про часткову мобілізацію в росії. За його словами, призиватимуть тих, хто є в запасі ЗС рф. Міністр оборони рф сергєй шойгу уточнив, що росія збирається мобілізувати 300 тисяч людей.

Від 21 вересня росіяни масово намагаються покинути межі своєї країни і сухопутними шляхами. Величезні черги з росіян сформувалися і на в’їзд до Грузії.

Росія

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності