• Головна
  • Росія
  • Воюватимуть залізничники: росіяни відправлять на фронт співробітників "РЖД"

Воюватимуть залізничники: росіяни відправлять на фронт співробітників "РЖД"

Воюватимуть залізничники: росіяни відправлять на фронт співробітників "РЖД"

Державні компанії рф сповістили про нові норми підбору "добровольців" на війну

У росії планують відправити на війну проти України близько 10 тисяч співробітників компанії "РЖД". Таким чином, за окупантів скоро будуть воювати залізничники.

Про це повідомили у Генштабі ЗСУ.

"Державні компанії рф сповістили про нові норми підбору "добровольців" на війну. Так компанія "РЖД" отримала рознарядку на пошук серед цивільних працівників до 10 тисяч нових кандидатів на короткостроковий контракт", - зазначили у Генштабі.

Там також додали, що російські військові посилили адміністративно-поліцейський режим у населених пунктах, які розташовані на березі Дніпра. Крім того, окупанти посилили охорону берегової лінії в тимчасово окупованих районах Запорізької та Херсонської областей.

Нагадаємо, росія зазнає катастрофічних втрат особового складу та техніки. Тому окупанти намагаються створювати нові військові частини та з’єднання. Втім новий армійський корпус країна-агресорка зможе сформувати лише до кінця листопада.

Додамо, українські військові починають досягати такого рівня завдавання втрат російським військам, що окупанти не встигають поповнювати свої втрати.

Росія

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності