• Головна
  • Росія
  • Кадиров хоче піти з посади глави Чечні: яку посаду він отримає

Кадиров хоче піти з посади глави Чечні: яку посаду він отримає

Кадиров хоче піти з посади глави Чечні: яку посаду він отримає

Зараз розглядається можливий перехід Кадирова на керівну посаду в Росгвардії

Глава Чечні Рамзан Кадиров виклав відеозвернення, в якому поскаржився на старість та висловив бажання піти у безстрокову відпустку. Йому зараз 45 років, він фактично керує республікою з 2007 року.

Відео Кадиров оприлюднив у Telegram.

"Сьогодні дізнався, що я, виявляється, "довгожитель" серед діючих глав суб'єктів Російської Федерації. Я й сам помітив, що засидівся. Вважаю, що цілком заслужив безстрокову і довгу відпустку. Сподіваюся, що ви мене підтримаєте і зрозумієте", - заявив Кадиров.

Однак йому вже знайшли нову посаду. Зокрема за інформацією російського видання "Медуза", яка цитує одного з близьких до адміністрації президента Росії джерел, зараз розглядається можливий перехід Кадирова на керівну посаду в Росгвардії.

Видання додає, що Кадиров неодноразово міркував про можливу відставку. У тому числі ще в 2016 році до перемоги на виборах в Чечні.

Нагадаємо, двоюрідний брат голови Чечні Рамзана Кадирова – Адам Делімханов –  імовірно, був польовим командиром в Маріуполі.

Додамо, отримавши доступ до телефону одного з так званих кадирівців, українська спецслужба виявила численні факти знімань псевдо-боїв, які ніби то ведуть в Україні ці “елітні підрозділи” російської армії.

Росія

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності