• Головна
  • Росія
  • Смерть доньки — попередження Дугіну за критику путіна — політолог

Смерть доньки — попередження Дугіну за критику путіна — політолог

Смерть доньки — попередження Дугіну за критику путіна — політолог

Це вбивство було наче ритуальним

Існує декілька версій, хто вбив доньку російського пропагандиста Дугіна Дар’ю.

Деякі з них озвучив російський політолог Андрій Піонтковський у розмові з Дмитром Гордоном.

"Я думаю, що версія про українські спецслужби — досить безглузда. Мало хто в Україні знав того Дугіна, а тим паче Дар’ю Дугіну", — каже політолог.

Непереконливою йому здається також версія про причетність до убивства Дугіної російських партизанів. Натомість, він вважає, що це попередження Дугіну за критику путіна.

"Моя версія така, що це попередження Дугіну, щоб він не дозволяв жодних ноток критики путіна, і попередження тим людям, які Дугіна розглядають своїм лідером", — вважає Андрій Піонтковський.

Він каже, що вбивство здійснили дуже професійно.

"Здійснено це дуже професійними людьми, камери не працювали… Він повинен був їхати разом із донькою, але в останній момент пересів до іншої машини. Він їхав чітко за донькою. Тому це вбивство було якимось ритуальним. Дугіна спеціально підвезли на місце страти його доньки", — робить висновок політолог.

Нагадаємо, радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк в ефірі телемарафону заявив, що Україна не причетна до підриву автівки доньки Дугіна, який є “ідеологом путіна”. За його словами, росіяни нагнітають, щоб отримати не приховану мобілізацію, а явну. Авто, яким керувала дочка “ідеолога путіна” Олександра Дугіна Дар’я вибухнуло 21 серпня у районі селища Великі Вязьоми у Підмосков’ї. Дугін — засновник ідейного руху “неоєвразійство”, і його політична діяльність спрямована на створення євразійської наддержави через інтеграцію росії з колишніми радянськими республіками до нового Євразійського Союзу. А військовий експерт Олег Жданов вважає, що росія кидає виккик Великій Британії, звинувачуючи її у замовленні вбивства Дар’ї Дугіної.

Росія

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності