• Головна
  • Росія
  • Росія кидає виклик Великій Британії — Жданов про справу доньки Дугіна

Росія кидає виклик Великій Британії — Жданов про справу доньки Дугіна

Росія кидає виклик Великій Британії — Жданов про справу доньки Дугіна

Росія звинувачує Велику Британію у замовленні вбивства доньки Дугіна

Дуже дивно, як ФСБ за добу видало результат розслідування вбивства доньки російського пропагандиста Дугіна, назвало замовників та виконавців. А потім передало всі матеріали до слідчого комітету для проведення слідства.

Таку думку висловив у відеоінтерв’ю для Lviv.Media військовий експерт Олег Жданов.

Експерт каже, що не було жодних сумнівів у тому, що у вбивстві Дар’ї Дугіної звинуватять Україну. Проте зауважує, що тепер замовником убивства росія називає Велику Британію.

"Ну, те, що нас звинуватили, — тут сумнівів не було. Але там зараз є вже уточнення, і замовником цієї дівчини є спецслужби Великої Британії. Тобто, фактично, російська федерація звинувачує Британську корону в тому, що вони замовили доньку Дугіна і руками українців виконали це замовлення. Так що ми вже тут на другорядних ролях, і на сьогоднішній день росія практично кидає виклик Великій Британії", — зазначає Олег Жданов.

Нагадаємо, радник глави Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі телемарафону заявив, що Україна не причетна до підриву автівки доньки Дугіна, який є “ідеологом путіна”. За його словами, росіяни нагнітають, щоб отримати не приховану мобілізацію, а явну. Авто, яким керувала дочка “ідеолога путіна” Олександра Дугіна Дар’я вибухнуло 21 серпня у районі селища Великі Вязьоми у Підмосков’ї. Дугін — засновник ідейного руху “неоєвразійство”, і його політична діяльність спрямована на створення євразійської наддержави через інтеграцію росії з колишніми радянськими республіками до нового Євразійського Союзу.

Більше дізнавайтеся з відеоінтерв’ю Олега Жданова для Lviv.Media.

 Читайте також:

Росія

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності