• Головна
  • Релігія
  • Папа Франциск: Священники та черниці також дивляться порно онлайн

Папа Франциск: Священники та черниці також дивляться порно онлайн

Папа Франциск: Священники та черниці також дивляться порно онлайн

Папа Римський застеріг семінаристів від цифрової порнографії та попередив, що це «порока» також «священників і черниць»

На зустрічі із семінаристами Папа Франциск зізнався, що священники та черниці також дивляться порно в Інтернеті. Він зазначив, що з порно «входить диявол і знесилює душу».

Про це повідомляє провідне ЗМІ Італії La Reppublica.

Франциск зустрівся із семінаристами і попередив їх, що хоча «технології слід використовувати, тому що це прогрес», порнографічний вміст є небезпечним, тому, «якщо вони є у вашому мобільному телефоні, видаліть їх».

Папа Римський застеріг семінаристів від цифрової порнографії та попередив, що це «порока» також «священників і черниць».

Це порок, який має так багато людей, так багато мирян, а також священників і монахинь. Звідти диявол входить. І я говорю не лише про кримінальну порнографію, таку як жорстоке поводження з дітьми: це вже дегенерація. Але трохи «нормальної» порнографії. Дорогі брати, стережіться цього

Папа Римський Франциск Папа Римський Франциск

Папа Римський сказав молодим семінаристам, що потрібно користуватися мобільними телефонами лише для спілкування, однак не використовувати їх як інструмент для порнографії.

Чисте серце, яке щодня приймає Ісуса, не може сприйняти цю порнографічну інформацію. Сьогодні це порядок дня. І якщо ви можете видалити це зі свого мобільного телефона, видаліть, щоб ви не мали спокуси в руці. І якщо ви не можете його видалити, добре захищайтеся, щоб не потрапити в це. Кажу — це ослаблює душу. Звідти входить диявол: він слабить священицьке серце

Папа Римський Франциск Папа Римський Франциск

У підсумку Папа вибачився за те, вдався в подробиці про порнографію, але є реальність, яка зворушує священників, семінаристів, монахинь, богопосвячені душі.

Нагадаємо, президент Франції Еммануель Макрон подарував Папі Римському Франциску рідкісне видання твору Канта «До вічного світу» 1796 року.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності