• Головна
  • Новини
  • "Запитайте себе, що я роблю для України" - папа Франциск звернувся до прочан

"Запитайте себе, що я роблю для України" - папа Франциск звернувся до прочан

"Запитайте себе, що я роблю для України" - папа Франциск звернувся до прочан

Понтифік закликав продемонструвати свою солідарність з українцями щоденними вчинками

Голова Католицької церкви закликав вірян щоденними вчинками демонструвати свою солідарність з Україною та підтримку українського народу. "Що я роблю саме сьогодні для українського народу?", - з таким питанням Папа Франциск звернувся до прочан на площі святого Петра у Ватикані.

Про це повідомляє Vatican News.

Своє звернення понтифік оголосив сьогодні, 19 червня, звертаючись до кількох десятків тисяч паломників, що зібрались на площі святого Петра біля головного собору католицького світу для традиційної молитви "Янгол Господній". Перед прощанням з вірянами Папа Франциск емоційно закликав їх до підтримки України.

"І в цей момент не забуваймо про багатостраждальний український народ, народ, який страждає. Я хочу, щоб усі ви ставили собі запитання: Що сьогодні роблю саме я для українського народу? Молюся? Докладаю якісь зусилля? Чи стараюся зрозуміти? Що я сьогодні роблю для українського народу? Нехай кожен відповість у своєму серці", - заявив понтифік.

Нагадаємо, 8 червня у неофіційній атмосфері папа Франциск прийняв делегацію зі Львова. Замість звичної зустрічі, яка триває до 25 хвилин, українці майже 2 години спілкувались з понтифіком.

 

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності