• Головна
  • Новини
  • Через пункт пропуску "Ягодин" дозволяють проїзд лише вантажівкам та автобусам

Через пункт пропуску "Ягодин" дозволяють проїзд лише вантажівкам та автобусам

Через пункт пропуску "Ягодин" дозволяють проїзд лише вантажівкам та автобусам

Відсьогодні, 27 червня, з 09:00 перетинання державного кордону у пункті пропуску "Ягодин-Дорогуськ" дозволино лише вантажним транспортом з повною масою понад 7,5 тонн та рейсовими автобусами. Про це повідомляє Західне управління Держприкордонслужби.

"Вантажівки до 7,5 тонн і легковий автотранспорт у цьому пункті пропуску оформлятися не будуть. Аби перетнути кордон, водіям таких категорій транспортних засобів, необхідно слідувати до інших пунктів пропуску", - йдеться у повідомленні.

У ДПС додають, що порожні вантажівки слідуватимуть по окремих смугах руху, а бензовози, як і раніше, оформлятимуться першочергово.

Такі зміни запроваджують задля підвищення пропускної спроможності пункту пропуску та зменшення черг з вантажних автомобілів.

"Просимо громадян врахувати зазначені тимчасові обмеження з оформлення транспортних засобів у пункті пропуску "Ягодин-Дорогуськ" та заздалегідь планувати маршрут руху і, залежно від категорії транспорту, обирати для перетину кордону відповідний пункт пропуску", - кажуть прикордонники.

 

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності