Президент надав почесні звання лікарю та майстру народної творчості з Львівщини

Звіздарю та лікарю з Львівщини Президент Зеленський присвоїв звання

Звання заслуженого лікаря отримав Гнат Герич з Львівського ТМО, а звання заслуженого майстра народної творчості звіздар Богдан Новак з Львівщини

У п’ятницю, 28 червня, Президент України до Дня Конституції надав звання заслуженого лікаря Гнату Геричу з лікарні Святого Пантелеймона. Крім цього, звання заслуженого майстра народної творчості отримав Богдан Новак — майстер з виготовлення різдвяної зірки з Львівщини. Відповідні укази опублікували на сторінці Офісу Президента.

Гнат Герич

Звання заслуженого лікаря присвоїли заввідділення Центру хірургії та онкохірургії лікарні Святого Пантелеймона 1 ТМО Львова — Гнату Геричу. Хірург закінчив Львівський національний медуніверситет імені Данила Галицького. Є автором 46 наукових публікацій, а також співавтором підручника з хірургії для англомовних студентів.

Богдан Новак

Богдан Новак отримав звання заслуженого майстра народної творчості України. Чоловік мешкає у Дублянах, що на Львівщині і понад п’ятдесят років виготовляє звізди — вертепні зірки.

Нагадаємо, до Дня Конституції п’ятьом мешканцям Львівщини вручили почесні державні нагороди. Ордени отримали діячі культури, соціальної та енергетичної сфери.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності