Суд на Львівщині оштрафував громадянина Німеччини за контрабанду наркотиків

Наркотики

Психотропи порушник заховав у гаманці

Мостиський районний суд Львівської області судив громадянина Німеччини за контрабанду наркотиків. Іноземець намагався провезти в Україну психотропні речовини у поїзді Інтерсіті. Чоловіка визнали винним та оштрафували, йдеться у вироку, оприлюдненому в Єдиному державному реєстрі судових рішень у понеділок, 17 червня.

За матеріалами справи, інцидент трапився 9 квітня 2024 року. Громадянин Німеччини, уродженець Тирани (Албанія) Герд Б. прямував до України на потязі № 706 сполученням «Перемишль — Львів — Київ», та близько 11:50 прибув до пункту пропуску «Мостиська-Перемишль». Під час митного контролю правоохоронці виявили у гаманці іноземця психотропні речовини у поліетиленових пакетиках — близько 0,03 г МДМА та 0,11 г амфетаміну.

Чоловік пояснив, що придбав наркотики у Німеччині та перевозив їх не для продажу, а для особистого використання. Психотропи у зловмисника одразу вилучили.

На судовому засіданні громадянин Німеччини повністю визнав свою провину та погодився понести покарання. Відтак Мостиський районний суд Львівської області визнав Герда Б. винним у незаконному ввезенні в Україну наркотиків. Його зобов’язали сплатити 51 тис. грн штрафу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності