На Львівщині за збут наркотиків засудили в’язня Дрогобицької колонії

В'язень збував наркотики в колонії на Львівщині

31-річного мешканця Херсонщини, який відбуває термін у Дрогобицькі колонії, засудили до 6 років ув’язнення за продаж канабісу та бупренорфіну

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області виніс вирок в’язню Дрогобицької виправної колонії за збут наркотиків серед засуджених. Зловмиснику призначили покарання — понад 6 років позбавлення волі. Про це повідомили у четвер, 9 травня, у Львівській обласній прокуратурі.

Як йдеться в повідомленні, 31-річний Євгеній В. з Херсонщини, який відбуває термін у Дрогобицькій виправній колонії № 40, збував серед засуджених наркотики.

Зловмисник збував канабіс та бупренорфін

“Засуджений шукав клієнтів у тюрмі. Після цього передавав заборонені засоби, а саме канабіс та бупренорфін безпосередньо з рук в руки. На товар були попередньо встановлені ціни. Оплату приймав готівкою,” — зазначили у прокуратурі.

Свою вину засуджений не визнав, проте Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області визнав Євгенія В. винним. Йому призначили покарання у вигляді 6 років 6 місяців та 20 днів позбавлення волі.

Нагадаємо, на Львівщині затримали злочинну групу, яка перекидала наркотики в Дрогобицьку колонію. Крім того, раніше у Дрогобицькій колонії “смотрящий” вимагав гроші в ув’язнених.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності