На Львівщині БЕБ викрило контрабанду деревини за кордон

На Львівщині викрили спробу незаконного вивезення деревини за кордон

Під час обшуків правоохоронці вилучили деревину загальним об’ємом понад 180 кубометрів

На Львівщині працівники Бюро економічної безпеки викрили підприємство, яке незаконно вивозило деревину за кордон. Зловмисники підробляли документи про законність походження деревини, що дозволяло їм отримати дозволи та експортувати продукцію, повідомили в БЕБ, 23 травня.

Вивозили необроблену ліщину і хмиз ліщини

За інформацією правоохоронців, мешканці Львівщини використовували підроблені документи про законність походження деревини. На їх підставі отримували дозвільні сертифікати та перевозили продукцію до країн ЄС. “Детективи задокументували факт використання товарно-супровідних документів, які містили неправдиві відомості під час митного контролю у пункті пропуску. Особи незаконно вивозили необроблену ліщину, хмиз ліщини та декоративний паркан з України” — йдеться в повідомленні БЕБ.

Під час обшуків на виробництві вилучили станки, верстати, чорнову документацію, а також деревину загальним об’ємом понад 180 кубометрів. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, аналітики територіального управління БЕБ у Львівській області під час моніторингу публічних закупівель, виявили, що переможець тендеру на реконструкцію мосту на суму 6,4 млн грн не відповідає критеріям.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності