“Укрпошта” на Львівщині продала 18 старих авто

Укрпошта на Львівщині продала 18 старих автівок за 195 тис. грн

Автівки продали через їх непридатність до використання і для оновлення автопарку. Автомобілі продали за 195 тис. грн

Національний оператор поштового звʼязку “Укрпошта” продав 18 старих автівок, які були непридатні до використання. Автомобілі придбало за 195 тис. грн ТОВ “Львівдобробут”. Про це йдеться на платформі Prozorro.Продажі.

18 непридатних машин і два учасники аукціону

З картки лота відомо, що “Укрпошта” продавала: шість УАЗ, пʼять ВАЗ, чотири МАЗ, два ГАЗ і один ВИС. Стартова ціна за усі автівки складала 151 тис. грн. У аукціоні брали участь ФОП Павко Василь Олегович та ТзОВ "Львівдобробут", яке зробило найвищу ставку — 195 тис. грн і стало переможцем. За даними аналітичної системи YouControl ТзОВ "Львівдобробут" засноване у Львові шість років тому. Компанія займається будівництвом споруд електропостачання та телекомунікацій. Власником фірми є Романина Світлана Андріївна.

Початок продажів старих авто Укрпошти

Нагадаємо, у кінці квітня "Укрпошта" виставила на продаж у системі Prozorro.Продажі 531 свій автомобіль зі всієї України, здебільшого 90-х та 2000-х років, щоб зібрати кошти на оновлення автопарку.

Згодом, "Укрпошта" у соцмережі X нестандартно відреагувала на критику новини про продаж компанією 531 своїх старих авто. “Так, виставили гниле гівно на аукціон. Ні, не йоб**лись. Так, хотіли б віддати просто так тим, кому треба, але не маємо права. Продаємо старі автівки на Prozorro, бо цього вимагає закон" — йдеться в повідомленні.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності