На Львівщині за гроші від аукціону купили понад сімсот дронів для 125-ї бригади

Дрони для 125-ї бригади.

У березні у Львові виторгували 12,5 млн грн для підсилення технікою тероборонівців

У Львові 2 травня передали 706 безпілотників для бійців 125-ї окремої бригади Сил територіальної оборони. Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Кошти на БПЛА зібрали в березні, коли у Львові відбувся благодійний аукціон на збір коштів для підсилення технікою тероборонівців. Організували захід з нагоди другої річниці з моменту створення 125-ї бригади. На аукціон виставили кілька десятків лотів, завдяки чому вдалось вторгувати 12,5 мільйона гривень. За ці кошти вдалось закупити аж 706 дронів різного класу.

Сьогодні – Чистий четвер. Більшість людей у нашій області пекли паски й прибирали у домівках. А щоб допомогти очистити нашу землю від окупантів, зі Львівщини на передову вирушили ще 706 бойових безпілотників різних типів. Вони підсилять нашу 125 бригаду на Харківському та Донецькому напрямках. Дякую Ростиславу Тістику за організацію благодійного заходу. Дякую усім представникам соціально відповідального бізнесу Львова, завдяки яким вдалось зібрати на усі ці безпілотники. Далі більше! Переможемо!”, — зауважив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності