Компанія ексдепутата Львівської міськради купила на аукціоні землю за 6 млн грн

Земельна ділянка, яку продали на торгах

Фірма придбала земельну ділянку для будівництва виробничого або логістичного підприємства

У середу, 8 травня, відбувся аукціон з продажу земельної ділянки площею майже 5,6 га у селі Добросин, що на Львівщині. Переможцем торгів стало ТзОВ "Дорожні технології" БС, яке належить колишньому депутату Львівської міськради Петру Соболю. Компанія купила землю за 6 млн грн. Про це йдеться на сайті Prozorro.Продажі.

На аукціоні змагалися два учасники

З картки лота відомо, що земельна ділянка площею 5.5856 га розташована на території Добросинсько-Магерівської сільської ради одразу біля міжнародної траси Тернопіль — Львів — Рава-Руська. Цільове призначення — для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій. Стартова ціна ділянки складала 5 млн 912 тис. 916 грн. У аукціоні брали участь ТзОВ "Гал Інком" та ТзОВ "Дорожні технології" БС, яке зробило найвищу ставку — 6 млн 100 грн і стало переможцем. Замовником торгів була Добросинсько-Магерівська сільська рада.

Як повідомив у коментарі LVIV.MEDIA голова Добросинсько-Магерівської сільської ради Микола Сало, ділянка тривалий час не використовувалася, тому її вирішили продати під інвестиції. За його словами нові власники запланували збудувати на придбаній території виробниче або логістичне підприємство.

“Ділянка не використовувалася, там усе заросло кущами. Є люди, які хочуть знаходити інвестиції щось будувати, то, будь ласка, нехай купляють і щось роблять. Це дохід в бюджет і робочі місця. Ми навіть зраділи, що є клієнт, тому що багато ділянок виставляли на продаж і не було нікого”, — пояснив Микола Сало.

За даними аналітичної системи YouControl ТзОВ “Дорожні технології” БС засноване у Львові 12 років тому. Компанія займається будівництвом доріг, а її власником є Петро Соболь, який був депутатом Львівської міської ради від ГП “Пора” у 2006-2010 роках.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності