Юні паверліфтери з Яворівщини здобули призові місця на чемпіонаті Європи

Софія Станько на чемпіонаті Європи з паверліфтингу

Двоє спортсменів вибороли золоті медалі, і ще одна — бронзову

Під час чемпіонату з Європи з паверліфтингу троє спортсменів з Яворівщини зайняли призові місця. Двоє з них вибороли золоті медалі, також одна зі спортсменок встановила два рекорди Європи, повідомила пресслужба Управління молоді та спорту Львівської ОВА у середу, 8 травня.

Чемпіонат Європи з паверліфтингу проходить у місті Хамм, що у Люксембургу. Він розпочався у вівторок, 7 травня, та триватиме до 12 травня. Львівщину на цьому чемпіонаті представили троє спортсменів з Яворівщини — Софія Станько, Яна Жила та Олександр Шматко.

Софія Станько змагалася у категорії до 63 кг серед дівчат. Під час свого виступу спортсменка не лише здобула золоту медаль, а й встановила два рекорди Європи. Результат дівчини — 185 кг у присіданнях, 132,5 кг у жимі лежачи та 160 кг у тязі становій.

Також золото здобув на чемпіонаті Олександр Шматко. Він переміг серед юнаків вагової категорії до 53 кг із результатом 390 кг. Третя представниця Львівщини Яна Жила з результатом 247,5 кг зайняла третє місце серед дівчат у ваговій категорії до 47 кг.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності