На Львівщині у двох дилерів вилучили наркотики на 100 тис. грн

На Львівщині у двох наркоторговців вилучили наркотики на 100 тис. грн

Мешканці Донеччини розсилали наркотики по всій Україні

На Львівщині правоохоронці затримали двох мешканців Донеччини віком 20 та 22 роки за розповсюдження наркотиків. Під час затримання у зловмисників вилучили наркотики на суму близько 100 тис. грн, повідомила пресслужба поліції Львівської області у четвер, 25 квітня.

Наркоторговців затримали на пошті

За даними правоохоронців, двоє мешканців Донеччини, віком 20 та 22 роки, які тимчасово проживали на Львівщині, закуповували великі партії наркотиків, з метою подальшого збуту. Зловмисники розфасовували психотропні речовини та розсилали їх у різні регіони України поштою. Наркодилерів вдалося затримати у середу, 24 квітня, біля поштового відділення, куди вони прийшли для відправки чергової партії наркотиків.

“У затриманих було виявлено та вилучено зіп-пакети, згортки та пакунки з речовинами, схожими на психотропні засоби амфетамін та alfa-PVP, а також з речовиною, схожою на наркотичний засіб канабіс. Окрім того, були вилучені засоби для фасування, електронні ваги та інші речові докази“, — розповіли у поліції Львівської області. Загальна вартість наркотиків, які вилучили у зловмисників, за цінами чорного ринку сягає близько 100 тис. грн.

Обом злочинцям повідомили про підозру в незаконному зберіганні та збуті наркотиків. Наразі триває досудове розслідування, незабаром ділкам оберуть запобіжні заходи. Наркоторговцям з Донеччини може загрожувати до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності