Ветерани та члени їхніх сімей на Львівщині можуть отримати до 400 тис. грн на бізнес

Ветерани та члени їхніх сімей на Львівщині можуть отримати до 400 тис. грн на бізнес

У Львівській ОВА оприлюднили умови для отримання гранту на започаткування бізнесу

Ветерани та члени їхніх сімей можуть отримати до 400 тисяч гривень гранту на започаткування бізнесу. Представництво німецької організації “Німецьке об`єднання народних університетів” (DVV International) оголосило конкурс для  ветеранів та членів їхніх сімей. Про це 18 квітня повідомили у Львівській обласній військовій адміністрації.

Умови конкурсу

Згідно з умовами конкурсу, учасниками повинні бути громадянами України (ветерани/ветеранки або члени їх сімей) віком від 18 років, які мали досвід бізнесу або готові розпочати свій власний малий бізнес та мають відповідні підтверджувальні документи:

  • учасника бойових дій;
  • особи з інвалідністю внаслідок війни;
  • члена сімей ветеранів/ветеранок війни

Під членами сім’ї мають на увазі дружину, чоловіка або дитину учасника/учасниці бойових дій або особи з інвалідністю внаслідок війни, обмежені періодом дій з 12 квітня 2014 року по 7 квітня 2024 року, тобто, є сином, донькою, дружиною або чоловіком, що ведуть одне спільне домогосподарство. 

Від однієї особи або родини приймається тільки одна заявка. Перевага у конкурсі надається особам, які не отримували грантову підтримку протягом останніх 3 років на бізнес, що подається. Важливою умовою є готовність відкриття ФОП або іншої юридичної особи після оприлюднення результатів конкурсу протягом 7 робочих днів. Для участі в конкурсі необхідно заповнити заявку за посиланням.

Після заповнення заявки, кожен учасник, який відповідає умовам конкурсу, отримає аплікаційний пакет документів для заповнення, а саме: шаблон бізнес-плану, таблиці для розрахунків, інструкцію  з поясненнями щодо здійснення закупівель у межах конкурсу.

Заповнений аплікаційний пакет документів необхідно надіслати до 26 квітня 2024 року включно на електронну адресу. Детально про грантовий конкурс.

Нагадаємо, 47 мешканців Львівщини отримали мікрогранти на розвиток бізнесу від “єРобота”.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності