У Стрию побили неповнолітню дівчину: поліція встановлює обставини події

Побиття неповнолітньої: у Стрию поліція встановлює обствини бійки

Відео, де лежачій дівчині завдає ударів інша неповнолітня, поширилось в соцмережах. Наразі поліцейські з’ясовують обставини випадку

У поліції встановлюють обставини побиття 15-річної дівчини у Стрию. Відео з побиттям лежачої поширилось у вівторок соцмережами, а у середу, 17 квітня, на інцидент відреагували правоохоронці.

У Стрию побили неповнолітню дівчину

З відео, що поширилось у соцмережах видно, як лежачій дівчині завдає кілька ударів ногами та руками інша неповнолітня. Як встановили правоохоронці, інцидент трапився ще 9 квітня у Стрию, на вулиці Бобикевича. Потерпілій 15 років, а дівчині, що завдавала ударів — 16. Обоє є мешканками Стрия.

Відео з побиттям поширилось у соцмережах вже 16 квітня, тоді ж його побачили правоохоронці.

“16 квітня під час моніторингу соціальних мереж поліцейські виявили відеоролик, у якому дівчина завдає ударів у різні частини тіла та по голові іншій дівчині, яка лежить на землі.Особи учасників події встановлені, зараз правоохоронці проводять їх опитування у присутності батьків та психологів — вирішується питання правової кваліфікації,” — йдеться в повідомленні.

Наразі правоохоронці опитують учасників події у “Зеленій кімнаті” в присутності батьків та психологів для встановлення усіх обставин.

Нагадаємо, нещодавно у Львові розшукали львів’янина, який хизувався в соцмережах, що посадив за кермо 5-річну доньку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності