• Головна
  • Україна
  • Підлітки в Тернополі через ревнощі побили чоловіка з інвалідністю й залишили ночувати на морозі

Підлітки в Тернополі через ревнощі побили чоловіка з інвалідністю й залишили ночувати на морозі

Підлітки спершу вживали з чоловіком алкоголь, а потім побили його й винесли на вулицю, фото поліції

Побитого чоловіка госпіталізували з переохолодженням, оскільки він пробув на вулиці всю ніч

У Тернополі 17-річні підлітки побили 26-річного чоловіка з інвалідністю, а після побиття винесли його на вулицю й там залишили без взуття, повідомила у п’ятницю, 29 грудня, обласна поліція. Конфлікт стався на ґрунті ревнощів, уточнили у прокуратурі.

Як з’ясували правоохоронці, чоловіка з товаришем запросили в гості неповнолітні друзі — 17-річні хлопець та дівчина, жителі Чортківського району. Вони розпивали спиртні напої, а потім між ними виник конфлікт. Неповнолітні почали завдавати удари 26-річному знайомому — били по голові та тілу руками та ногами, ременем і шваброю, сказано в повідомленні поліції.

Коли чоловік втратив свідомість, вони винесли його тіло у двір будинку і залишили там. Потерпілий пролежав на морозі всю ніч і лише вранці його побачила прибиральниця.

Як зазначили поліцейські, чоловіка без свідомості з переохолодженням важкого ступеня та численними тілесними ушкодженнями до реанімаційного відділення госпіталізувала бригада екстреної медичної допомоги. Після огляду медики констатували, що у чоловіка множинні забої голови та тіла, обмороження обох стоп, оскільки він був без взуття.

Як уточнили в Тернопільській обласній прокуратурі, конфлікт стався на ґрунті ревнощів. неповнолітня зі своїм однолітком-першокурсником тернопільського університету та знайомим вживали алкоголь у орендованій квартирі. Студент приревнував чоловіка до дівчини й завдав йому  численних ударів по всьому тілу. Згодом до нього приєдналась неповнолітня. Увесь процес побиття підлітки знімали на відео.

Закривавленого напівроздягнутого потерпілого вони винесли з квартири і залишили біля будинку. Через кілька годин його помітив перехожий та викликав швидку і поліцію. Лікарі діагностували у постраждалого численні переломи та забої, обмороження обох ніг. Чоловік знаходиться у комі.

Правоохоронці оперативно розшукали жорстоких підлітків. Обом обрано запобіжні заходи – взяття під варту без можливості внесення застави.

Неповнолітнім оголосили підозру в завданні умисного тяжкого тілесного ушкодження, вчиненому способом, що має характер особливого мучення, або вчиненому групою осіб, а також у залишенні в небезпеці. Суд обрав їм запобіжний захід — тримання під вартою без права внесення застави. Підліткам дітям загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності