В гуртожитку училища на Золочівщині жорстоко побили учнів

В гуртожитку училища на Золочівщині жорстоко побили учнів

Правоохоронці почали перевіряти наведені факти

У гуртожитку Червоненського вищого професійного училища, що на Золочівщині, під час поселення в гуртожиток били і принижували учнів. Відео із записами “церемонії посвяти”, під час якої хлопців били інші учні училища поширилося соцмережами. На відео видно, як кілька хлопців у присутності дівчини і ще десятка однолітків по черзі б’ють двох учнів.

Як повідомив LVIV.MEDIA начальник сектору дізнання Золочівського райвідділу поліції Віталій Гудима, за даним фактом проводяться первинні слідчі дії, однак більше інформації громадськості правоохоронці повідомлять у понеділок. За інформацією Буськ.онлайн, на інцидент вже відреагувала в.о. директорка училища Тетяна Салабай. У навчальному закладі шоковані такою жорстокістю та поведінкою молодих осіб і просять поліцію розібратися у даній ситуації та вжити заходів згідно з чинним законодавством.

У дописі також йдеться, що один із хуліганів, що бив своїх товаришів, на ім’я Денис раніше вже мав проблеми із дисципліною, але висновків не зробив.

Також оприлюднено скрін сторінки з соцмережі одного з хлопців, який виставляв для публічного огляду свої хуліганські “розваги”.

Вище професійне училище в селі Червоному Золочівського району - це державний професійно-технічний навчальний заклад, що готує перукарів, манікюрниць, кравців, трактористів, слюсарів, водіїв категорії В і С, електрогазозварювальників, ковалів і пекарів-кондитерів.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності