На Львівщині почали ремонт дороги між двома пунктами пропуску

Ремонт дороги Червоноград — Рава-руська

Дорогу Т-14-04 Червоноград – Рава-Руська планують відремонтувати до кінця року

На Львівщині розпочали ремонт прикордонної дороги Червоноград – Рава-Руська. Цей автошлях з'єднує між собою два міжнародні пункти пропуску. Ремонт планують завершити до кінця 2024 року, повідомили у пресслужбі Державного агенства відновлення та розвитку інфраструктури України у п'ятницю, 12 квітня.

Ремонтують дорогу між пунктами “Угринів — Долгобичув” та “Рава-Руська — Гребенне”

У квітні в рамках міжнародного проєкту “Розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури на підходах до українсько-польського кордону” розпочали ремонт на дорозі Т-14-04 Червоноград – Рава-Руська. Довжина цього шляху — 53 км, він з'єднує між собою два міжнародні пункти пропуску — “Угринів — Долгобичув” та “Рава-Руська — Гребенне”.

🚧 Розпочали влаштування покриття на прикордонній дорозі Червоноград – Рава-РуськаАвтомобільна дорога Т-14-04 Червоноград – Рава-Руська має важливе стратегічне значення для Львівщини. Вона з’єднує між собою міжнародні пункти пропуску «Угринів - Долгобичув» та «Рава-Руська - Гребенне». Капітальний ремонт автошляху допоможе розвантажити альтернативну дорогу М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська. Крім того, ми зможемо забезпечити найкоротший шлях від КПП «Рава-Руська – Гребенне» у напрямку Волинської області.💬 «У лютому ми відновили роботи з капітального ремонту на об’єкті «польського кредиту». Наразі проводимо роботи з влаштування дорожнього покриття, облаштування тротуарів, узбіч та з’їздів. Крім того, проводимо ремонт на останніх двох мостових переходах. Кілька дорожніх бригад одночасно працюють на об’єкті. Цього року плануємо завершити ремонтно-будівельні роботи в повному обсязі на автошляху від Червонограда до Рави-Руської, довжиною 53 км», – зазначає керівник Львівської Служби відновлення Олег Береза.Ремонт автошляху відбувається за допомоги міжнародного проєкту «Розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури на підходах до українсько-польського кордону». Дорога Червоноград – Рава-Руська – це останній об’єкт, який ми капітально відновлюємо відповідно до цього проєкту. Нагадаємо, раніше ми провели капітальний ремонт трьох прикордонних автошляхів: ▪️ Т-14-20 Яворів – Грушів;▪️ Т-14-18 Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий на ділянці Нижанковичі – Самбір;▪️ Т-14-01 КПП «Смільниця» - Старий Самбір на ділянці Хирів – Буньковичі.

Posted by Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України on Friday, April 12, 2024

“Капітальний ремонт автошляху допоможе розвантажити альтернативну дорогу М-09 Тернопіль — Львів — Рава-Руська. Крім того, ми зможемо забезпечити найкоротший шлях від КПП “Рава-Руська — Гребенне” у напрямку Волинської області“, — написали у Державному агентстві відновлення та розвитку інфраструктури України. Окрім самого дорожнього покриття, на шляху також облаштовують тротуари, узбіччя та з’їзди, а також два мостові переходи. Ремонт всієї ділянки дороги, довжиною 53 км, планують завершити до кінця 2024 року.

Нагадаємо, Україна через суд стягнула з недобросовісного китайського підрядника Xinjiang Communications Construction Group майже 500 млн грн (12 млн доларів) через неякісний ремонт доріг у двох областях.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності