У Червонограді відкрили простір, в якому займатимуться трансформацією регіону

Новий міський простір у Червонограді

У приміщенні розташований офіс GIZ та Агентства справедливої трансформації

У Червонограді відкрили Дім Справедливої трансформації — міський простір, який працюватиме як платформа для зустрічей, дискусій і консультацій для розвитку громади. Простір створили за кошти GIZ, повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький у середу, 10 квітня.

Новий міський простір у Червонограді

За словами Козицького, у просторі працює офіс Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) та конференц-зал із обладнанням для проведення подій. Невдовзі на локації має запрацювати Агенція справедливої трансформації, яка спеціалізується на написанні проєктів.

У Львівській обласній раді повідомили, що міський простір відкрили в межах проєкту «Справедлива трансформація вугільних регіонів та зелене відновлення енергетичного сектору України», яку в Червонограді впроваджує GIZ.

«Простір пропонуватиме послуги, спрямовані на вирішення викликів структурних змін, та стане платформою для зустрічей і дискусій щодо трансформації та розвитку Червоноградського вугільного мікрорегіону», — зазначили у обласній раді. Дім Справедливої трансформації розташований за адресою: Червоноград, вул. Купчинського, 9.

Нагадаємо, на базі Червоноградського професійного гірничо-будівельного ліцею запрацював навчально-практичний центр відновлювальної енергетики.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності