У Червонограді почав працювати додаток відстеження громадського транспорту Easyway

У Червонограді почав працювати додаток відстеження громадського транспорту Easyway

Наразі через додаток можна відстежити 4 з 18 міських маршрутів

У Червонограді запрацював додаток Easyway, за яким можна відстежувати рух громадського транспорту онлайн. Про це у понеділок, 19 лютого, повідомили у Червоноградській міській раді.

Відтепер мешканці Червонограда зможуть відстежувати громадський транспорт у мобільному додатку Easyway. Як повідомила у коментарі LVIV.MEDIA заступниця міського голови Червонограда Марта Ващук, наразі до застосунку додали 5 з 13 маршрутів, що курсують містом і мають gps-трекери. Всього у Червонограді працюють 18 автобусних маршрутів.

“Фактично gps-трекери діють на 13 маршрутах перевізника “Автолайн”. Вони перші встановили трекери на своїх маршрутах і, сподіваємось, за ними підтягнуться й інші перевізники, оскільки в такий спосіб ми, як замовник, зможемо слідкувати за дотриманням графіку руху транспорту” — розповіла Марта Трощук.

Додаток Easyway працює у Червонограді поки що в тестовому режимі. Повноцінно він має запрацювати з 1 березня цього року. Наразі на карті Easyway можна відстежити 4 маршрути: 2, 3, 7 та 4A.

До слова, це третє місто Львівської області, у якому запрацював застосунок Easyway. Раніше можливість відстежувати громадський транспорт з’явилася у Дрогобичі та Львові. Завантажити даний додаток можна у Play Market та App Store.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності