Поляки відновили блокаду у пункті пропуску Угринів — Долгобичув

Пункт пропуску

У цьому пункті пропуску кордон перетинають вантажівки з повною масою до 7,5 тонн

У вівторок, 2 квітня, польські протестувальники знову почали блокувати рух вантажівок перед пунктом пропуску Угринів — Долгобичув. Про це 28 березня повідомили на сторінці прикордонників у Facebook.

Блокаду відновили у вівторок вранці

За інформацією, яку українським прикордонникам надали польські колеги, близько 09:00 на території Польщі перед пунктом пропуску Угринів — Долгобичув, поновилося блокування руху для вантажних транспортних засобів. У зв’язку з цим ускладнення руху можливе як на виїзд з Польщі, так і на в’їзд.

В цьому пункті пропуску можуть перетинати державний кордон вантажівки з повною масою до 7,5 т. Також на виїзд з України здійснюється пропуск порожніх великогабаритних транспортних засобів, на цей час їх черга перед пунктом пропуску близько сотні.

Поляки повністю заблокували виїзд порожніх вантажівок з України

Як повідомили у Львівській митниці страйкарі заблоковували виїзд з України порожніх вантажівок вагою до 7,5 тонн, а вантажні транспортні засоби вагою до 7,5 тонн, які рухаються у напрямку “вʼїзд в Україну” будуть пропускати по 1 авто на годину.

Автобуси та легковики перетинають державний кордон України без перешкод.

Нагадаємо, 28 березня, напередодні католицького Великодня, польські протестувальники тимчасово розблокували рух вантажівок на пункті пропуску Угринів — Долгобичув.

Додамо, 24 березня речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко повідомив що поляки перекрили три пункти пропуску. Проте поступово польські фермери почали знімати блокування на усіх пунктах пропуску, через святкування римо-католицького Великодня.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності