Громадська організація “Стронг Лайф“ передала 20 генераторів для військових зі Львівщини

ГО “Стронг Лайф“ передала 20 генераторів для військових зі Львівщини
Фото: Львівська обласна військова адміністрація

Генератори передали військовослужбовцям із 24 ОМБр імені короля Данила

ГО “Стронг Лайф“ спільно з Львівською ОВА закупила 20 генераторів для військових. У понеділок, 1 квітня, допомогу передали військовослужбовцям з 24 ОМБр імені короля Данила, повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Загалом “Стронг Лайф“ передала військовим понад 300 генераторів

Із 20 генераторів, які громадська організація передала військовим, 18 — інверторні, потужністю 2,5 кВ, а ще два — це генератори від німецького виробника Scheppach на 5 кВ з функцією автозапуску. “Генератори дозволяють бути оперативними, мобільними, адже необхідні для зарядки аеромобільних пристроїв, акумуляторів та інших необхідних приладів“, — розповів голова ГО “Стронг Лайф” Любомир Дичко.

Прийняв генератори від благодійників тимчасовий виконувач обов’язків заступника командира 24 ОМБр імені короля Данила з морально-психологічного забезпечення майор Борис Григорьян. Він додав, що для військових на передовій генератори є критично необхідними, адже допомагають зберігати життя військовослужбовців. “Наявність генератора — це вчасно заряджений дрон, налагоджений зв'язок, станція, яка працює“, — зазначив майор.

Загалом ГО “Стронг Лайф“ передала для військових вже понад 300 генераторів, а також — понад 3000 вогнегасників.

Нагадаємо, наприкінці лютого благодійники зі Львова передали двом батальйонам 103 окремої бригади тероборони ЗСУ 100 FPV-дронів. Також наприкінці березня на благодійному аукціоні у Львові зібрали понад 17 млн грн на допомогу військовим.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності