На Львівщині затримали чоловіка який вбив та закопав у дворі знайомого

Вбив та закопав у саду: на Дрогобиччині затримали зловмисника

Затриманий дев’ять разів вдарив ножем свого знайомого, а потім закопав його тіло у дворі

Поліція розшукала та затримала мешканця Дрогобиччини, який 17 березня вбив свого знайомого, а потім закопав його тіло у себе в саду. Про це у понеділок, 1 квітня, повідомили у Поліції Львівської області.

Чоловік дев’ять разів вдарив свого знайомого ножем

Як раніше повідомляв LVIV.MEDIA, на Дрогобиччині у приватному дворі виявили тіло чоловіка, який перед цим кілька днів перебував у розшуку. Як з’ясували правоохоронці, потерпілий 17 березня прийшов у гості до свого знайомого, де вони разом розпивали алкогольні напої. Між чоловіками виник побутовий конфлікт, під час якого власник помешкання дев’ять разів вдарив ножем свого гостя. Переконавшись, що той не дихає, зловмисник закопав тіло в саду та замаскував місце гіллям.

Тіло знайшли у саду

Через чотири дні після події, до Дрогобицького районного відділу поліції звернулася мати вбитого з повідомленням про зникнення 53-річного сина. За її словами, бачила сина востаннє 17 березня. Тоді він пішов до себе додому і з того часу більше не виходив на зв’язок.

“Правоохоронці обстежували місцевість та проводили комплекс заходів, під час яких оперативники кримінальної поліції виявили накриту гіллям свіжоскопану землю під деревом в саду на одному з хуторів, розташованому неподалік села, в якому мешкав безвісно зниклий чоловік. Знявши шар ґрунту, поліцейські виявили у ямі тіло розшукуваного зі слідами насильницької смерті, а саме — з ножовими пораненнями в ділянці грудної клітини та живота,” — повідомили у поліції.

Зловмиснику загрожує до 15 років ув’язнення

Слідство встановило, що убивцею був 37-річний власник домогосподарства. Зловмисника затримали та повідомили про підозру в умисному вбивстві. Чоловікові загрожує до 15 років ув’язнення. Наразі триває досудове розслідування, підозрюваному обирають запобіжний захід.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності