У дворі приватного будинку на Дрогобиччині знайшли мертвого чоловіка

На подвір'ї будинку в Дрогобицькому районі знайшли мертвого чоловіка.

Попередньо поліцейські з’ясували, що смерть настала від численних ножових поранень

У суботу, 30 березня, у селі Котоване Дрогобицького району на подвір’ї приватного будинку знайшли тіло чоловіка. Про це повідомило видання «Варто». Згодом інформацію про загиблого LVIV.MEDIA підтвердили в Дрогобицькому районному відділі поліції.

За словами правоохоронців, чоловік був мешканцем Дрогобицького району. Зараз проводять слідчі дії, які повинні встановити обставини смерті. Попередньо поліцейські з’ясували, що смерть настала від численних ножових поранень. Відомо, що чоловік, кілька днів був у розшуку після того, як розпивав з компанією алкогольні напої.

Нагадаємо, у Дрогобичі судили чоловіка, який кілька разів вкусив за ногу патрульного поліцейського в приміщенні Дрогобицького відділу Пенсійного фонду України. Чоловік напав на правоохоронця, бо той на прохання працівниці фонду намагався вивести обвинуваченого з кабінету. Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області визнав зловмисника винним у нападі на правоохоронця, проте звільнив його від покарання через закінчення строку давності справи.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності