Через п’яну їзду мер Бібрки втратив водійські права

Через п’яну їзду мер Бібрки втратив права

Романа Гринуса впіймали на п’яному водінні у січні 2024 року

Міського голову Бібрки Романа Гринуса судили за п’яне водіння. Вміст алкоголю в крові мера, коли той був за кермом, перевищував 1,5 проміле. Перемишлянський районний суд Львівської області визнав 55-річного Романа Гринуса винним, та на рік позбавив його водійських прав, йдеться у постанову суду, оприлюдненій у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Роман Гринус не з’явився на судове засідання

За матеріалами справи, наряд патрульної поліції зупинив Романа Гринуса за кермом Hyundai ввечері 8 січня на вулиці Тарнавського у Бібрці. Поліцейські виявили, що мер міста керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Правоохоронці провели тест за допомогою Drager, і прилад показав результат у 1,52 проміле.

Судове засідання у справі мера Бібрки відбулося 20 березня. Попри завчасні попередження, ні сам обвинувачений, ні його захисник не з’явилися на засіданні. Перемишлянський районний суд Львівської області визнав 55-річного Романа Гринуса винним у п’яному водінні. Його позбавили прав на один рік, а також зобов’язали сплатити 17 тис. грн штрафу. Мер Бібрки може оскаржити цю постанову в апеляції.

Нагадаємо, 23 березня скандальний дрогобицький бізнесмен Микола Лагодич за кермом Range Rover спричинив ДТП та втік з місця аварії.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності