Звільнили водія маршрутки, який ледь не збив людей на переході у Львові

Звільнили водія маршрутки, який ледь не збив людей на переході у Львові

Йдеться про водія міжміської маршрутки сполученням Львів (вул. Шевченка, 105) – Малнів

Звільнили водія маршрутки, який ледь не збив людей на пішохідному переході у Львові на вулиці Шевченка. Про це 4 лютого повідомили у Львівській обласній військовій адміністрації.

Запис з відеореєстратора, на якому видно інцидент, опублікували у мережі в п’ятницю, 2 березня. На відео видно, як водій міжміської маршрутки не загальмував перед пішохідним переходом, яким, в той момент, переходили дорогу двоє людей. Пішоходи встигли відстрибнути, щоб уникнути наїзду автобуса.

Тоді правоохоронці розшукали водія, який був тоді за кермом маршрутки. Ним виявився 53-річний львів'янин. На водія патрульні склали адміністративний протокол. За порушення правил дорожнього руху та створення аварійної обстановки йому загрожує 1445 грн штрафу, або втрата водійських прав на строк від шести місяців до одного року.

Водночас департамент дорожнього господарства Львівської ОВА надіслав лист-попередження перевізнику ТзОВ “Львівське АТП-14631” із зобов’язанням надати пояснення, вжити відповідні заходи реагування та провести додаткові інструктажі з усіма водіями підприємства.

У АТП водія за таке порушення правили вирішили звільнити. “За грубе порушення трудової дисципліни керівництво ТзОВ “Львівське АТП-14631” ухвалило рішення щодо звільнення водія зазначеного автобусного маршруту”, – повідомив директор департаменту дорожнього господарства ЛОВА Орест Шуліковський.

У Департаменті дорожнього господарства заклали жителів області, у випадку виявлення фактів порушення перевізниками розкладу чи схеми руху, звернутися до департаменту. Зареєструвати звернення можна за номером Гарячої лінії області – 1684, або номером Урядової гарячої лінії – 1545.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності