На трасі Київ-Чоп затримали водія з фальшивими документами та судовою забороною

Фальшиве водійське посвідчення

Під час розмови з поліцейськими водій зізнався, що суд позбавив його права керувати транспортними засобами

Позбавлений посвідчення водія і обмежений у праві керування транспортними засобами — водій пред'явив нам документи з ознаками підробки.

На трасі Київ-Чоп правоохоронці затримали водія з фальшивими документами, якому суд заборонив сідати за кермо. Про це 9 березня повідомила патрульна поліція Львівської області.

Водій виявився порушником з великим стажем

8 березня на трасі Київ-Чоп екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль MAN L 2000, водій якого не виконав вимог дорожнього знаку. Чоловік надав правоохоронцям посвідчення водія з ознаками підробки, що не було зареєстроване. Під час розмови з поліцейськими водій зізнався, що у 2022 році за нетверезу їзду його позбавили права керування транспортними засобами, а також розповів, що насправді його звати не так, як зазначено в посвідченні.

На порушника винесли об'єднану постанову за невиконання вимог дорожнього знаку та за керування автомобілем особою, яка не має права керування таким транспортним засобом.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка з’ясовуватиме обставини отримання водієм фальшивих документів та скоєння інших правопорушень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності